سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ارغوان

 عکس   پنج راز کاهش خطر سرطان در بزرگسالان

دست کم یک سوم موارد ابتلا به سرطان در بزرگسالان, رابطه مستقیمی با سبک زندگی آنها دارد.

 

این, خبری است که محققان اعلام کرده اند. بر همین اساس اگر چه با شیوه زندگی سالم نمی توان به طور کامل خطر ابتلا سرطان را از بین برد اما با رعایت برخی نکات می توان احتمال ابتلا به آن را کاهش داد. در ادامه 5 رازی را می خوانید که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. این 5 راز در واقع ساده ترین عادت هایی هستند که می توانند یک زندگی سالم را برای شما رقم بزنند.

1?خودتان را از شر سیگار رها کنید

سرطان ریه با آمار 28 درصدی مرگ و میر, متهم ردیف اول سرطان ها محسوب می شود. تعداد بسیار زیادی از افرادی که به خاطر سرطان ریه فوت کرده اند, سیگاری بوده اند. علاوه بر این سیگار کشیدن, پیوند محکمی با انواع دیگری از سرطان ها دارد و روی هم رفته حدود 30 درصد از مرگ و میرهای ناشی از تمام سرطان ها زیر سر سیگار است.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که شاید خودتان سیگاری نباشید اما دود سیگار در هوایی که تنفس می کنید وجود داشته باشد. خوب است بدانید که حدود 3 هزار نفر از کسانی که سالانه سرطان ریه می گیرند, کسانی هستند که دود سیگار فرد دیگری را فرو برده اند.

2?اضافه وزن نداشته باشید

خیلی از شما می دانید که چاقی بیش از حد برای سلامت قلب خوب نیست. اما آیا این را هم می دانید که وزن زیاد به همان نسبتی که قلب را تهدید می کند, هشداری برای سرطان به حساب می آید.

فربهی, عامل اصلی حدود 14 درصد از مرگ های هرسال و بیش از 3 درصد از موارد جدید ابتلا به سرطان است.

3?تحرک داشته باشید

هرگونه فعالیت جسمانی به شما در مبارزه با ابتلا به هر نوع سرطان کمک می کند. مطالعات زیادی نشان می دهد روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی ملایم می تواند کاهش 30 تا 50 درصدی را در ابتلا به بسیاری از سرطان های شایع به ارمغان بیاورد.

4?بشقابتان را تبدیل به باغچه کنید

شواهد نشان داده انواع زیادی از مواد غذایی هستند که از ابتلا به بعضی از سرطان ها پیشگیری می کنند. مثلا گوجه فرنگی, هندوانه و مواد دیگری که حاوی لیکوپن (رنگدانه قرمز که در مواد غذایی قرمز رنگ دیده می شود) هستند, می توانند خطر سرطان پروستات را کاهش دهند. در واقع یک رژیم غذایی ضد سرطانی, رژیمی است که مبتنی بر مصرف میوه, سبزیجات, حبوبات و غلات کامل باشد. به طوری که دو سوم ظرف غذای شما را این مواد پر کند.

5?تن به هر آزمایشی ندهید

خیلی از تست های غربالی چون ماموگرافی و PSA را که برای تشخیص سرطان پروستات به کار می برند, نمی توان تست های پیشگیرانه دانست. این طور آزمایشها فقط می توانند مراحل ابتدایی سرطان را تشخیص دهند که امید به درمان بیشتری دارد. اما در عوض آزمایشهایی مثل پاپ اسمیر و کولونوسکوپی می توانند ضایعات پیش سرطانی را تشخیص دهند که در صورت عدم درمان در آینده به سرطان های دهانه رحم و روده بزرگ تبدیل می شوند.


نوشته شده در شنبه 90/11/8ساعت 10:9 عصر توسط آیناز نظرات ( ) |



Design By : ParsSkin.com